• nl
  • en
  • fr
  • de
Over ons Links van Since 2002 als dit mogelijk is anders andere foto 2

Since 2002

Bouwonderneming Meeusen is klein begonnen als aannemer en is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige aannemer in de algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

De passie voor bouwen en watersport heeft geleid tot de oprichting van TMBoats in 2019, waarin deze twee passies worden verenigd.

Made in Holland

Onze boten worden gebouwd in onze werkplaats in Dronten, door en met Nederlandse vakmensen. Zo garanderen wij kwalitatief hoogwaardige boten die tot in detail goed zijn afgewerkt.

Driven by creativity and challenge

Hoe groter de uitdaging, hoe groter de kans op een uniek resultaat. Creatief denken, flexibel zijn in ontwerpen en uitdagingen omarmen, om zo unieke en duurzame houseboats te creëren die geheel naar wens van de klant worden ontworpen en gebouwd, waarbij geen eis te gek is.

TMBoats A5L Definitief NL 2021 web
netherlands
We hebben maar 1 planeet
IMG 20220213 WA0014
FB IMG 1637563498294

Think first

Het ontwikkelen en bouwen van houseboats vergt innovatie en vernieuwing, waarbij een goed doordacht concept de basis vormt. Zo realiseren we unieke, goed doordachte boten die volledig voldoen aan de eisen van onze klanten. “Perfectionisme perfectioneren” noemen we dat.

Love for nature

We hebben 1 planeet en daar moeten we zuinig op zijn. Daarom hechten wij veel waarde aan duurzaam bouwen, waar mogelijk circulair en met biobased bouwmaterialen. We volgen de markt en ontwikkelingen nauwlettend en blijven innoveren.

Onze boten zijn energiezuinig en voorzien van zonnepanelen, waardoor ze op mooie dagen zelfs energieneutraal zijn. Met onze boten dragen we ook bij aan de natuur, bijvoorbeeld door schuilplaatsen te bieden voor vissen. We kunnen zelfs groene daken of zwaluwkasten toepassen op onze boten.

Waar kan ik je mee helpen?
Contact image

TMBoats

Nu online

Waar kan ik je mee helpen?
by Best4u Media