• nl
  • en
  • fr
  • de
Ligplaatsen door heel Nederland
Houseboat TMBoats 57

Voor de klant

Wij hebben door heel Nederland meerdere ligplaatsen beschikbaar. Deze kunnen gebruikt worden voor eigen gebruik en/of verhuur. Met het investeren in een houseboat voor verhuur kunnen goede rendementen behaald worden. Heeft u interesse in een van onze boten en bent u benieuwd naar de beschikbare ligplaatsen die wij aanbieden, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Uiteraard kunt u ook zelf op zoek gaan naar een ligplaats. Veel havens staan open voor houseboats en er komen steeds meer havens bij die ligplaatsen speciaal voor houseboats creëren.

Voor havens

Bent u eigenaar van een haven en heeft u besloten dat u ook houseboats in uw haven wilt hebben? Dan kunt u contact met ons opnemen. Wij nemen uw haven dan op in ons bestand van ligplaatsen die wij aan onze klanten ter beschikking stellen.

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u als haven zelf wilt investeren in houseboats die u vanuit de haven verhuurt. Wellicht wilt u als haven dan ook graag een boot naar eigen ontwerp hebben die past in de omgeving. Ook dan horen wij graag van u.

Havens in uw omgeving
Ligplaatsen houseboat
Kleiner en energiezuiniger
Houseboat TMBoats 40
Huisboot

Voor gemeenten en overheid

Houseboats zijn geen oplossing voor het woningtekort, maar ze kunnen het tekort wel verlichten. Bouwgrond wordt schaars, wonen op het water wordt dan een goede optie. De wereldwijde bouwsector is goed voor zo’n 6% van de jaarlijkse CO2-uitstoot. Door de CO2-uitstoot kan en mag er op veel plekken niet meer gebouwd worden. Door onze manier van bouwen en door grotendeels gebruik te maken van hout, beperken wij de CO2-uitstoot tot een minimum. Onze houseboats kunnen daarom liggen op veel plaatsen waar bouwen niet mogelijk is.

Kleiner en energiezuinig wonen is de toekomst. Wij krijgen veel aanvragen van mensen die dolgraag op een houseboat willen wonen. Met een ligplaats die gekocht of gehuurd wordt van de overheid en die voorzien is van een adres, is het zelfs mogelijk om een hypotheek op de boot te krijgen.

De boten zelf bieden een goede schuilplek voor vissen. Met groene daken creëren we een habitat voor insecten, en met in de gevels geïntegreerde gierzwaluwkasten bieden we nestplaatsen voor zwaluwen. Zo verlagen we niet alleen het woningtekort, maar creëren we ook betaalbare woonruimte en voegen we iets positiefs toe aan de natuur.

Waar kan ik je mee helpen?
Contact image

TMBoats

Nu online

Waar kan ik je mee helpen?
by Best4u Media