• nl
  • en
  • fr
  • de

Duurzame TMBoats 60 eco Houseboat van TMBoats betreedt de Nederlandse wateren als de grootste in zijn soort

Nederland – TMBoats, een vooraanstaand bedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling en bouw van duurzame houseboats, heeft met trots de lancering van hun nieuwste model, de TMB60 Eco, aangekondigd. Deze innovatieve houseboat is nu de grootste in Nederland en markeert een belangrijke mijlpaal in duurzame woon- en recreatiemogelijkheden op het water.

De TMB60 Eco onderscheidt zich door zijn imposante afmetingen en indrukwekkende duurzame kenmerken. Met een lengte van 18,2 meter, een breedte van 5,25 meter en een gewicht van 22 ton biedt deze houseboat een ruime en comfortabele leefomgeving voor bewoners en gasten, zonder concessies te doen aan de principes van duurzaamheid.

Wat deze houseboat uniek maakt, is het gebruik van geavanceerde groene technologieën. De TMB60 Eco is uitgerust met zonnepanelen op het dak, waardoor hij grotendeels zelfvoorzienend is in energie. Hierdoor wordt de ecologische voetafdruk tot een minimum beperkt en blijft de impact op het milieu beheersbaar. Bovendien maakt het gebruik van duurzame materialen en efficiënte isolatie de houseboat uiterst energiezuinig.

“Het lanceren van de TMB60 Eco is een belangrijke stap voorwaarts in onze inspanningen om duurzaamheid te bevorderen in de houseboat-industrie,” verklaarde Rob Meeusen, oprichter en CEO van TMBoats. “We zijn er trots op dat we een houseboat kunnen aanbieden die niet alleen luxueus en comfortabel is, maar ook de impact op het milieu minimaliseert. We hopen dat dit model een inspiratiebron zal zijn voor anderen in de sector om duurzaamheid hoog in het vaandel te dragen.”

Met de TMB60 Eco wil TMBoats tegemoetkomen aan de groeiende vraag naar duurzame en milieuvriendelijke woonalternatieven, en een positieve bijdrage leveren aan het behoud van het Nederlandse waterlandschap. De houseboat is beschikbaar voor aankoop en kan worden aangepast aan de specifieke behoeften en voorkeuren van klanten.

Met zijn toewijding aan duurzaamheid en innovatie blijft TMBoats een leidende rol spelen in de ontwikkeling van milieuvriendelijke houseboats. De TMB60 Eco belichaamt de visie van het bedrijf om mensen te voorzien van een comfortabele, elegante en groene manier van leven op het water.

Waar kan ik je mee helpen?
Contact image

TMBoats

Nu online

Waar kan ik je mee helpen?
by Best4u Media